GivingTuesday 2021

Giving Tuesday NL 2020.png30 november 2021

Datum

Dinsdag 30 november 2021

Inhoud

GivingTuesday is de wereldwijde actiedag om goed te doen. We vieren met zijn allen GivingTuesday op de 1e dinsdag na Black Friday en Cyber Monday in 75+ landen. Dit jaar is GivingTuesday op 30 november 2021. #watdoejij?

Geven werkt aanstekelijk

Het gevoel wat je met geven creëert is groots en verbindt. Gezamenlijk bouwen we aan een rechtvaardige en vrijgevige wereld. Als een boemerang die ook weer bij jou terugkeert, komt ook dankbaarheid en eerlijkheid terug naar jou. Doe mee met deze wereldwijde actiedag en help anderen zodat zij blijvend gelukkiger worden en jij dus ook.

Iets geven kan op vele manieren, alleen of met elkaar, met spullen of talent, maar altijd vanuit dezelfde gedachte: iets goeds doen voor een ander. Jij bepaalt aan wie of wat je geeft. Met je actie breng je een positieve transformatie teweeg. Eentje die gezien wordt door de hele wereld. Zeker wanneer het resultaat zichtbaar en soms letterlijk tastbaar is. Want we doen het samen.

Wat doe jij?

Met deze drie woorden vragen wij iedereen in Nederland om mee te doen met de #GivingTuesday beweging. Samen komen we in actie voor bijzondere initiatieven en projecten. We bieden jou een waardevol podium voor extra zichtbaarheid. Welke actie verdient het volgens jou om in de spotlight gezet te worden? Zet jouw #GivingTuesday actie op de kaart. Goed doen maakt je een beter mens en goed doen is #GivingTuesday.

Hoe deelnemen?

Deelnemen aan #GivingTuesday helpt om jouw actie tot een succes te maken. #GivingTuesday is een gratis en open beweging die positief licht schijnt op het belang van geven. Wij moedigen iedereen aan om mee te doen. Hoe groot of klein de actie ook is en of je nu met een kleine groep bent of werkzaam bent voor een grotere organisatie. #GivingTuesday helpt jouw actie met het gratis beschikbaar stellen van een toolkit, stappenplan, logo’s, publiciteit, social media uitingen, etc.
Gewoon geïnteresseerd?
Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen. Of meld je aan op onze online community voor ondersteuning bij jouw #GivingTuesday actie.

« Terug

Close