Tweedaags Topcollege Fondsenwervende strategie voor uw non-profit organisatie

3F Logo.jpg03 november 2021

Datum

3 en 17 november 2021

Inhoud

Vaak is de stip op de horizon van je organisatie wel duidelijk. Iedereen werkt daar naar toe. Ook weet u als ervaren fondsenwerver wat er iedere dag op je afkomt in de wereld van not-for-profit.

Maar hoe maak je als fondsenwervende organisatie echt verschil tussen al die organisaties waar eigenlijk niemand tegen kan zijn? Hoe zorg je ervoor dat jij zoveel mogelijk fondsen binnenhaalt zodat jouw organisatie ook echt kan doen waarvoor zij in het leven is geroepen! Hoe ben je onderscheidend?

In deze tweedaagse training ervaar je hoe je een sterk, onderscheidend plan kan schrijven, door middel van OGSM, een businessplan op 1 A4. Op dit moment wordt dit veel - en vooral - ingezet in grote, commerciële organisaties. Maar ook steeds meer not-for-profit organisaties ontdekken hoe zij succesvoller kunnen zijn met een sterk plan en management tool in één: OGSM.

En ook al is commercie vaak een vies woord in de not-for-profit sector, juist jouw rol is om zo veel mogelijk geld binnen te halen. Dus laten we gebruiken wat we kunnen leren van commerciële organisaties om jouw organisatie echt succesvol te maken! Met sterke inhoud en een strategisch en praktisch format dat je verder helpt!

Tijdens de training is er continue afwisseling tussen kennisdeling en actief zelf aan de slag. Bij ieder onderdeel van de training ga je zelf oefenen met de verschillende onderdelen, zodat je na de twee dagen een eigen plan hebt gemaakt en het hele proces hebt doorlopen. Ook worden er goede en slechte voorbeelden gedeeld, zodat je leert wat wel – en niet – werkt bij het maken van het plan!

Docent: Markward van der Mieden

Data: 

  • Collegedagen: 3 en 17 november 2021 
  • Na afloop een één op één adviescontact met de specialist. 

Kosten:
Tweedaags topcollege: € 985,--*

** KORTINGEN:
- Bent u lid van Goede Doelen Nederland? Dan ontvangt u €150,- korting** .
- Bent u betalend lid van het Vakblad Fondsenwerving? Dan krijgt u € 150,- korting** .

Voor meer informatie over de opleiding en over onze kortingen* kunt contact opnemen via info@3F-academy.nl of bellen met 0183 56 39 12.

* 3F-Academy is een CRKBO Erkend Opleidingen Instituut, u hoeft dus geen BTW te betalen
**De kortingen zijn niet overdraagbaar en zijn niet in combinatie met andere kortingen.

SCHRIJF JE NU IN!

« Terug

Close