Global F2F Summit

f2f 320-270.png05 november 2020

Datum

Donderdag 5 november 2020

Inhoud

Het Internationale F2F Congres comité houdt op donderdag 5 november een gratis virtueel congres om zowel F2F beleidsmakers als wervers bij elkaar te brengen.

De sessies worden gepresenteerd door de Oostenrijkse fondsenwervingskoepel Fundraising Verband Austria (FVA) en worden zowel ’s ochtends als ’s middags gehouden. In de vier geplande panels wordt er gesproken over de wereldwijde stand van zaken, de nieuwe ontwikkelingen en welke methodes het meeste succes opgeleverd hebben. Het programma wordt ontwikkeld door een groep experts in face-to-face fondsenwerving, waaronder consultant Daryl Upsall en Elsbeth de Ridder (Save the Children International).

Het evenement is het vervolg op de Global F2F Summit van 3 juni, waar ruim duizend fondsenwervende specialisten aan meededen, en wordt ondersteund door het EFA en UK Fundraising. Het is gratis voor deelnemers.

De registratie voor het evenement is geopend. 

Meld je aan als panellid

De organisatie is nog op zoek naar F2F-fondsenwerving experts die als panellid willen fungeren. Zij kunnen zich aanmelden via de FVA voor donderdag 1 oktober.

Meer informatie? https://www.f2f-fundraising.com/global-f2f-online-summit/5th-november-summit/

« Terug

Close