Succesvolle acties en evenementen bedenken en organiseren

3F Logo.jpg12 november 2020

Datum

12 november 2020

Adres

ArkelCS, Stationsweg 39, 4241 XH, Arkel

Inhoud

Hoe bedenk je een actie of evenement dat past bij jouw achterban en waarmee kun je andere mensen motiveren om voor jou fondsen te werven in hun netwerk.

In deze workshop kijken we wat mensen motiveert om ergens voor in actie te komen. Daarnaast kijken we naar jouw organisatie en hoe de  achterban van jouw organisatie is samengesteld. Aan de hand van deze gegevens  kijken we wat voor actie of evenement het beste past bij jouw organisatie.  En wie je aan je evenement / actie zou kunnen binden. Dit kunnen ook o.a. sporters zijn.

Sporters die niet mee (kunnen) doen voor  de winst in een evenement moeten hun motivatie om te presteren ergens anders vandaan halen. Een algehele motivatie om te willen sporten is natuurlijk de gezondheid. Maar onderzoek heeft aangetoond dat meer specifieke persoonlijke motivatoren vaak veel beter werken. Een externe motivator zoals je verbinden aan een goed doel werkt dan heel goed.  

Dit is maar een voorbeeld van wat je tijdens deze workshop gaat leren.  Aan het eind van de dag ga naar huis met praktische tips en een ideeën voor een actie/ evenement speciaal voor jouw doelgroep.

Datum: 12 november 2020
Docent: Jack Simons
Kennismakingsaanbod: Schrijf je nú in voor een eendaagse workshop /training en betaal geen € 398,50 maar slechts € 298,50*

Voor meer informatie over de eendaagse workshops kunt contact opnemen via info@3F-academy.nl of bellen met 0183 56 39 12.

Betalende abonnees van Vakblad Fondsenwerving ontvangen:
€ 100,- korting* op de workshops
€ 200,- korting* op de Orientatiecursus
€ 300,- korting* op de Beroepsopleiding Fondsenwerver A
€ 600,- korting* op de Beroepsopleiding Fondsenwerving B
€ 150,-- korting* op de Topcolleges

  • 3F-Academy is een erkend opleidingen instituut u hoeft dus geen BTW te betalen. Kortingen zijn niet overdraagbaar en zijn niet in combinatie met andere kortingen.

« Terug

Close