Expertbijeenkomst 'De waarde van feedback'

FIN logo.png06 oktober 2020

Datum

Dinsdag 6 oktober, 15:00 - 18:00

Adres

Goede Doelen Loterijen, Beethovenstraat 200, Amsterdam, 1077 JZ

Inhoud

Als gevolg van de coronacrisis moesten we noodgedwongen onze bijeenkomst over feedback van begunstigde organisaties op 19 maart uitstellen. We mochten ons echter verheugen op de komst van tientallen geïnteresseerden, dus we zijn op zoek gegaan naar een nieuwe datum. En dat is dinsdag 6 oktober 2020 geworden.

Momenteel zien we dat veel fondsen in gesprek gaan met de organisaties die financieel steun krijgen. Veel projecten worden immers uit-, bij- of zelfs afgesteld. Hoe ga je daar als fonds mee om? De huidige crisis laat dus zien dat het voor fondsen van belang is te weten wat hun begunstigden van hun financiers vinden. Maar niet alleen in crisistijd.

Op dinsdag 6 oktober (15.00-17.00 uur) staan we daarom stil bij het thema 'De waarde van feedback', gevolgd door een borrel. Wij nodigen u uit om mee te praten over hoe om te gaan met de machtsverhouding tussen gevers en ontvangers en wat de waarde is van structureel luisteren naar de feedback van uw begunstigden. Noteert u de datum alvast in uw agenda? U kunt zich ook al aanmelden via deze link

Siep Wijsenbeek, directeur FIN

Charlotte Brugman, manager Center for Effective Philanthrophy

Jacqueline Detiger & Monique Bais, partners Beter Geven

« Terug

Close