Oriëntatiecursus Fondsenwerving 2022

3F Logo.jpg25 januari 2022

Datum

25 januari en 8 februari 2022, 9.30 - 16.00

Locatie

ArkelCS, Stationsweg 29, 4241 XH ARKEL

Inhoud

Een must voor iedereen die wil starten met sponsor- en fondsenwerving. Voor directeuren en bestuurders van kleine non-profit organisaties, beleidsmedewerkers, communicatiemedewerkers en fondsenwervers. Voor hen die werkzaam zijn bij zorginstellingen, of in de cultuursecor, in het onderwijs en natuurlijk bij goede doelen organisaties. Iedereen in de non-profit sector (wij spreken liever van social-profits) krijgt te maken met een verandering in de fiancieringsmix, een andere kijk op het genereren van een derde geldstroom. Leer hoe deze gelden en /of middelen structureel kunnen worden.

In twee dagen krijgt u een complete helicopterblik op het speelveld: waarom geven mensen en sponsoren bedrijven? Welke doelgroepen zijn er (dus) voor uw organisatie? Welke technieken zijn er en welke zijn voor uw organisatie het meest geschikt? Sponsoring? Grote giften? Direct marketing? Evenementen? Een loterij? Met welke interne stakeholders, met of zonder Vriendenstichting, Actiecomité of Comité van Aanbeveling? Hoe ontwikkelt u stap voor stap een succesvolle eenmalige campagne of structurele extra geldstroom? Met veel aandacht voor de interne voorbereiding en organisatie – de belangrijkste sleutels voor vruchtbare sponsor- en fondsenwerving.

Dat alles gebaseerd op veel praktijkvoorbeelden en uw uitgangssituatie – van uw organisatie en van u persoonlijk. Zodat u na afloop weet waar u staat, hoe te beginnen of uw huidige fondsenwerving naar een (veel) hoger plan kunt tillen.

Docent: Sofie Bienert en Hans van der Westen
Wanneer: 25 januari en 8 februari 2022
Prijs: € 695,-.* De prijs is inclusief het handbooek: 'Sponsoring en Fondsenwerving van Hans van der Westen en andere studiematerialen.

Cursustijden:
    - inloop 9.30 uur
    - start 10.00 uur
    - einde 16.00 uur 

KORTINGEN:

- Bent u betalend abonnee*** van het Vakblad Fondsenwerving? Dan krijgt u € 200,- korting** .

* 3F-Academy is een CRKBO Erkend Opleidingen Instituut, u hoeft dus geen BTW te betalen
** Voor de korting voor betalende abonnees van het Vakblad Fondsenwerving geldt dat het abonnement op persoonlijke naam moet staat en niet op de organisatienaam.

Voor meer informatie over de opleidingen en over onze kortingen** kunt contact opnemen via info@3F-academy.nl of bellen met 0183 56 39 12.

Cursist aan het woord: "De opleidingen hebben me inzicht gegeven in het vak en veel geleerd. Nieuwe aspecten, maar vooral ook samenhang gebracht in zaken, die ik bijna op instinct al deed. Het heeft me bewust gemaakt van wat ik kan en wil met fondsenwerving.”

Doorstomen naar de Beroepsopleiding Fondsenwerving A?

Bij cursisten van de Beroepsopleiding Fondsenwerving A is de Oriëntatiecursus bij de prijs inbegrepen, daarom kunt u na het volgen van de Oriëntatiecursus direct doorstromen naar de Beroepsopleiding Fondsenwerving A. Besluit u om binnen 12 maanden na afronding van de Oriëntatiecursus door te stromen naar de   Beroepsopleiding Fondsenwerving A dan hoeft u de eerste 2 dagen (de Oriëntatiecursus) niet meer te volgen en wordt  er € 695,= in mindering gebracht op de prijs van € 2.897,= voor de Beroepsopleiding Fondsenwerving A. Kijk hier voor meer informatie over de Beroepsopleiding Fondsenwerving A!

« Terug

Close