Oriƫntatiecursus Fondsenwerving 2021

3F Logo.jpg02 februari 2021

Datum

2 en 16 februari (met als het nodig is een extra lesmoment op 9 februari)

Inhoud

Een must voor iedereen die wil starten met sponsor- en fondsenwerving. Voor directeuren en bestuurders van kleine non-profit organisaties, beleidsmedewerkers, communicatiemedewerkers en fondsenwervers. Voor hen die werkzaam zijn bij zorginstellingen, of in de cultuursecor, in het onderwijs en natuurlijk bij goede doelen organisaties. Iedereen in de non-profit sector (wij spreken liever van social-profits) krijgt te maken met een verandering in de fiancieringsmix, een andere kijk op het genereren van een derde geldstroom. Leer hoe deze gelden en /of middelen structureel kunnen worden.

In twee dagen krijgt u een complete helicopterblik op het speelveld: waarom geven mensen en sponsoren bedrijven? Welke doelgroepen zijn er (dus) voor uw organisatie? Welke technieken zijn er en welke zijn voor uw organisatie het meest geschikt? Sponsoring? Grote giften? Direct marketing? Evenementen? Een loterij? Met welke interne stakeholders, met of zonder Vriendenstichting, Actiecomité of Comité van Aanbeveling? Hoe ontwikkelt u stap voor stap een succesvolle eenmalige campagne of structurele extra geldstroom? Met veel aandacht voor de interne voorbereiding en organisatie – de belangrijkste sleutels voor vruchtbare sponsor- en fondsenwerving.

Dat alles gebaseerd op veel praktijkvoorbeelden en uw uitgangssituatie – van uw organisatie en van u persoonlijk. Zodat u na afloop weet waar u staat, hoe te beginnen of uw huidige fondsenwerving naar een (veel) hoger plan kunt tillen.

Docent: Sofie Bienert en Hans van der Westen
Wanneer: 2 en 16 februari (met als het nodig is een extra lesmoment op 9 februari* ) 

LET OP: Op dit moment wordt deze cursus online aangeboden. Hierdoor spreiden we de Oriëntatiecursus uit over 3 compactere online sessies, i.p.v. twee fysieke lesdagen. Noteer daarom de 3e sessie op dinsdag 9 februari alvast onder voorbehoud/met potlood in uw agenda.

Zodra de maatregelen versoepeld worden zal deze cursus weer fysiek worden gehouden op onze cursuslocatie ArkelCS, Stationsweg 29 in Arkel. 

Prijs: € 695,-. De prijs is inclusief studiemap en andere studiematerialen.

KORTINGEN:
- Bent u betalend abonnee* van het Vakblad Fondsenwerving? Dan krijgt u € 200,- korting** .

* Voor de korting voor betalende abonnees van het Vakblad Fondsenwerving geldt dat het abonnement op persoonlijke naam moet staat en niet op de organisatienaam.
** De kortingen zijn niet overdraagbaar en zijn niet in combinatie met andere kortingen.

Voor meer informatie over de opleidingen en over onze kortingen** kunt contact opnemen via info@3F-academy.nl of bellen met 0183 56 39 12.

Doorstomen naar de Beroepsopleiding Fondsenwerving A?
Bij cursisten van de Beroepsopleiding Fondsenwerving A is de Oriëntatiecursus bij de prijs inbegrepen, daarom kunt u na het volgen van de Oriëntatiecursus direct doorstromen naar de Beroepsopleiding Fondsenwerving A. Besluit u om binnen 12 maanden na afronding van de Oriëntatiecursus door te stromen naar de   Beroepsopleiding Fondsenwerving A dan hoeft u de eerste 2 dagen (de Oriëntatiecursus) niet meer te volgen en wordt  er € 695,= in mindering gebracht op de prijs van € 2.897,= voor de Beroepsopleiding Fondsenwerving A. Kijk hier voor meer informatie over de Beroepsopleiding Fondsenwerving A!

« Terug

Close