Advertentie

Advertentie

Advertentie

Jubileumeditie Leergang Nalatenschappen 2020

testament nalaten.jpg30 januari 2020

Datum

Vanaf 30 januari 2020, zes dagen

Adres

OBA-congres (Centrale Bibliotheek), Amsterdam

Inhoud

Op donderdag 30 januari 2020 start in Amsterdam voor de tiende keer de Leergang Werving Nalatenschappen. Deze geeft de deelnemers in zes lesdagen en twee coachingmomenten, alle kennis, skills en netwerk, die je nodig hebt om een goede professional in nalatenschappenwerving te worden. Deelnemers werken in de leergang direct aan een strategie, audit, of verbeterplan voor de eigen organisatie.

Grote organisaties als Hartstichting, Leger des Heils, Artsen zonder Grenzen, Greenpeace en de Dierenbescherming leiden hier hun medewerkers nalatenschappen op. Ervaren fondsenwervers uit (middel) grote organisaties uit de charitatieve én de cultuursector gebruiken deze opleiding om zich te specialiseren.

“Elke maand een nieuw onderwerp als bouwsteen van de opleiding. De begeleiding van professionals met jarenlange ervaring maakt het praktijkgericht en compleet.” Jana van Muijden, Dierenbescherming

Heb je (of een collega) interesse? Download dan het volledige programma via: vakbladfw.nl/2OIZoxZ Voor meer info en opgeven: arjen@arjenvanketel.nl. Desgewenst wordt je in contact gebracht met een van de bijna honderd professionals die de Leergang Nalatenschappen eerder volgden.

Dit evenement wordt u aangeboden door Arjen van Ketel Legacy Fundraising.

« Terug