Basisprincipes van Grote Giften Werving

3F Logo.jpg10 oktober 2023

Datum

10 oktober 2023

Inhoud

Uit welke ingrediënten bestaat het 'ideale' programma om grote gevers aan je organisatie te verbinden? Aan welke voorwaarden moet je organisatie voldoen om succesvol te zijn?  Welke stappen zet je richting grote gevers om resultaat te kunnen boeken? Dit en nog veel meer leer je in slechts 1 dag. Vera Peerdeman - specialist in grote giftenwerving - neemt je mee in de basisprincipes van grote giftenwerving. Met deze workshop heb je de fundamenten voor een eigen grote giftenprogramma scherp in beeld. 

Datum: 10 oktober 2023

Docent: Vera Peerdeman

Kennismakingsaanbod: Schrijf je nú in voor een eendaagse workshop /training en betaal geen € 398,50 maar slechts € 298,50*

Voor meer informatie over de eendaagse workshops en over onze kortingen* kunt contact opnemen via info@3F-academy.nl of bellen met 0183 56 39 12.

LET OP:  Na afronding van deze workshop ontvang je het deelcertificaat: Beroepsopleiding Fondsenwerving A profiel : "Individueel" .

* 3F-Academy is een erkend opleidingen instituut u hoeft dus geen BTW te betalen. Kortingen zijn niet overdraagbaar en zijn niet in combinatie met andere kortingen.

« Terug

Close