Advertentie

Advertentie

Advertentie

Workshop Wervend Schrijven

3F Logo.jpg06 februari 2020

Datum:

6 februari 2020

Adres:

ArkelCS, Stationsweg 39, 4241 XH, Arkel

Inhoud:

Fondsen- en ledenwervers moeten kunnen schrijven, of het nu gaat om een overtuigende (direct mail) brief, een informerende nieuwsbrief of een motiverende oproep aan de vrijwilligers. Schrijven is meer dan alleen tekst produceren. Het gaat ook om het idee, het concept. Wordt het een brief of een e-mail? Gaan we voor de website of de gedrukte nieuwsbrief? Hoe overtuig je de geadresseerde om donateur te worden en te blijven? Hoe vang je de aandacht van al die mensen, zodat ze je boodschap ook echt lezen? Dit alles komt aan de orde in deze zeer populaire workshop van de inspirerende en creatieve Jeroen van Bijnen, die aan de hand van tal van DM-uitingen de werking van wervende tekst demonstreert.

In deze interactieve workshop gaan we ook zelf aan de slag,  de middag bestaat dan ook uit een schrijfgedeelte.  Heb je een laptop of ipad die je mee wilt nemen voor het schrijven dan is dat mogelijk, maar geen verplichting.

Voor deze workshop geldt een maximum van 12 deelnemers.

Docent: Jeroen van Bijnen
Kennismakingsaanbod: Schrijf je nú in voor een eendaagse workshop /training en betaal geen € 398,50 maar slechts € 298,50*. Abonnees van het Vakblad fondsenwerving ontvangen korting op workshops van de 3F-Academy.

Voor meer informatie over de eendaagse workshops en over onze kortingen* kunt contact opnemen via info@3F-academy.nl of bellen met 0183 56 39 12.

*3F-Academy is een CRKBO Erkend Opleidingen Instituut, u hoeft dus geen BTW te betalen. De kortingen zijn niet overdraagbaar en zijn niet in combinatie met andere kortingen.

« Terug