Fotocredit:
Fondsenwerving.nl

Vakblad Fondsenwerving én Nationale Vakdag Fondsenwerving gaan dóór!

Gepubliceerd op: 20 november 2017

De nieuwe organisatie Fondsenwerving.nl b.v., opgericht door de founders van Procurios, Jos Jelier en Bert Slagter, continueert het Vakblad Fondsenwerving en de Nationale Vakdag Fondsenwerving.

“Wij dragen de fondsenwerving binnen Nederland een warm hart toe. Daarnaast zijn we sterk van mening dat elk professioneel vakgebied een onafhankelijk kanaal nodig heeft waarbinnen kennis kan worden gedeeld, vragen kunnen worden gesteld en beantwoord en waarbinnen wordt geïnspireerd en geïnnoveerd,” geeft Jos Jelier aan. “Het Vakblad en de Vakdag zijn dit kanaal voor fondsenwervend Nederland.”

Onafhankelijk

Bert Slagter: “Dit betekent ook dat zowel het Vakblad als de Vakdag volstrekt onafhankelijk blijven op basis van onder andere het redactiestatuut. Daar maken Jos en ik ons sterk voor. We stellen daarom alleen de middelen beschikbaar om die activiteiten te continueren. Het redactieteam en de vakdagorganisatie blijven de inhoud bepalen.”

Vakblad Fondsenwerving

Het redactieteam en de huidige uitgever Chris Zeekant werken hard aan de nummers 7 en 8 van het Vakblad. Abonnees zullen gewoon die nummers ontvangen waar ze volgens hun abonnement recht op hebben. Bovendien is er veel inspiratie voor onderwerpen om alle 8 nummers van het jubileumjaar 2018 mee te vullen.

Nieuwe situatie

Het blad viert in 2018 zijn twintigjarig bestaan. Jos: “Samen met de steun en het enthousiasme van bijna het gehele team van professionals en vrijwilligers, inclusief oprichter Jaap Zeekant, verheugen wij ons enorm op de voortzetting van het Vakblad Fondsenwerving en de Nationale Vakdag Fondsenwerving.”

In de komende weken verspreiden we via de bekende kanalen meer informatie over onze toekomstplannen en de komende Vakdag Fondsenwerving. 

Input vanuit de sector is vanzelfsprekend welkom. Voor suggesties of meer informatie, kunt u direct contact opnemen met Jos Jelier of Chris Zeekant.

 

Procurios
Jos Jelier - Founder

+31 343 - 59 60 41
Jos.Jelier@Procurios.nl

Fondsenwerving.nl
Chris Zeekant - Uitgever

Chris.Zeekant@fondsenwerving.nl

Geef uw commentaar

Leveranciers