Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Meld je nu aan als POTENTIEEL begunstigde van de Plantronics Team Trophy 2018

2 oktober 2017

Oproep Goede Doelen voor deelname editie 2018 Plantronics Team Trophy

Plantronics Team Trophy

door Redactie Vf

Oproep Goede Doelen voor deelname editie 2018 Plantronics Team Trophy

Plantronics Team Trophy

De vernieuwde opzet van de Plantronics Team Trophy heeft afgelopen drie jaar zijn succes bewezen: naast de opbrengst in euro’s voor het goede doel leverden de deelnemende contactcenters een waardevolle bijdrage in de vorm van een managementsummary voor het goede doel. Daarin zijn verbetersuggesties opgenomen, waardevolle inzichten over donateurs en aandachtspunten gebaseerd op informatie verkregen uit de servicecalls.

Het begunstigde goede doel ontvangt dus én een opbrengst in euro’s én er worden servicecalls uitgevoerd op bestaande donateurs. Net als in andere sectoren hechten ook charitatieve instellingen meer en meer aan service; de waarde van klantcontact in de totale keten groeit in belang. Een groot inlevingsvermogen en een hoge gesprekskwaliteit zijn van toegevoegde waarde voor het goede doel.

Goede doelen die voor de aankomende editie (actieperiode februari 2018, uitreiking 19 april 2018) in aanmerking willen komen als begunstigd goed doel van de Plantronics Team Trophy, kunnen zich vanaf nu melden.

Gesprekken hierover vinden op korte termijn plaats.
Neem voor meer informatie geheel vrijblijvend contact op met BBP Media, Wilma Tijssen, w.tijssen@bbp.nl of 06-13032732.

Bron: BBP Media

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen
Close